zondag 1 september 2019

Zondag 1 september zingt de Haarlemse Vocalgroep Cigale tijdens het maandelijkse zondagconcert op de Ruïne van Brederode.
Cigale bestaat uit 6 ervaren zangers. Hun repertoire omvat een brede selectie uit de Lichte Muziek, van jazz tot soul en van pop tot funk, allemaal a capella uitgevoerd. De meeste arrangementen maken ze zelf, of worden voor hen op maat geschreven. Ze zingen al jaren met elkaar, wat van toenemende positieve invloed is op hun  mooie samenklank.
Ze genieten van prachtige muziek maken, maar willen vooral mensen in vervoering brengen, laten lachen en ontroeren. Naast alle muzikale elementen wordt er ook veel aandacht besteed aan de presentatie van de liedjes. Het liefst nemen ze het publiek mee in een speciaal, vaak actueel verhaal. Een optreden van Cigale is daarom altijd een bijzondere belevenis!
Tijdens het optreden op 1 september worden arrangementen gezongen van nummers van o.a. Prince, The Eagles, 10CC, Caro Emerald en Lianne la Havas; enkele daarvan zijn een regelrechte primeur voor het publiek. En wellicht zit er ook een spontane verrassing tussen, je weet maar nooit.
11.00 uur tot 12.00 uur. Ruïne open vanaf 10.30 uur. Entree: €5, €3 van 4 t/m 11 jr., incl. koffie/thee/limo. Na afloop is de inhoud van de hoed voor de muzikanten.
Bij geschikt weer buiten, anders binnen. Velserenderlaan 2, Santpoort Zuid.
Reserveeroptie: www.hoenu.nl onder regio Haarlem. Voor meer informatie www.vocalgroupcigale.nl of www.ruinevanbrederode.nl

Terug naar de agenda